torstai 6. marraskuuta 2014

Kuulumisia ja kauhujuttuja

Jopas on taas vierähtänyt hävyttömän monta päivää siitä, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Olen taas buukannut kalenteriani täyteen melko hyvällä tahdilla ja juossut sen seurauksena paikasta toiseen pää kolmantena jalkana. Iltaisin olenkin sitten ollut jo niin rättipoikkiväsynyt, että blogin päivittämisen sijaan olen mielummin laittanut aivot narikkaan ja uppoutunut jonkin hyvän tv-sarjan syövereihin. Olemme M:n kanssa tykästyneet vampyyri -sarjoihin ja vihoviimeisen True Bloodin jakson katsottuamme siirryimme seuraamaan The Originals -sarjaa. Suosittelen.

Pari viimeistä iltaa on mennyt sarjojen sijaan kirppistavaroiden hinnoittelussa, sillä vein eilen kirpparilla.fi:hin paljon vaatetta sun muuta tavaraa myyntiin. Jyväskyläläisten kannattaa sii käydä tsekkaamassa Kirpparilla.fi:n pöytä numero 23, vink vink.
Varasin myös meille pöydän isänpäivälounaalle Laajavuoren Rantasipiin (siellä oli ehdottomasti paras jälkiruokalista!!) sekä Tukholman risteilyn loppukuulle. Meidän on jo pitkään pitänyt tehdä jonkinlainen perhereissu ja nyt meille tarjoutui loistava tilaisuus lähteä risteilemään kun saimme M:n porukoilta lahjakortin Viking Linelle ja M:n isoveli oli jo aiemmin lahjoittanut meille lahjakortin vr:lle. Matkat tulivat ainakin halvaksi, laivan buffet ei niinkään... Mutta hei, viikkarilla on tuolloin buffetissa JOULUPÖYTÄ!! Olenkin jo melkein kuukauden haaveillut jouluruoasta.

Tämä loppuvuosi tuntuu olevan yhtä juhlaa tällaiselle ruokaa ja herkkuja rakastavalle masun kasvattajalle -ja kroppa tietysti kiittää kertyvistä kiloista.
Viime perjantaina pidimme lasten halloween-bileet, ystäväni tyttärellä on ensi lauantaina yksivuotisjuhlat, sunnuntaina onkin sitten isänpäivä, risteilykin häämöttää jo, pikkujouluja ja joulujuhlia taitaa olla jo muutamat tiedossa, sitten olisi se joulukin... ja uusi vuosi... parin Milon kaverin synttärit ja ja ja ja ja... Olen tässä tuskastellut kuinka aika tuntuu matelevan tämän raskauden suhteen, mutta loppuvuosi taitaakin näillä menoilla vierähtää ohi aivan huomaamatta ja pian ollaankin jo maaliskuussa, apua.

Tähän loppuun vielä Halloweenin kuvasaldoa à la minä, M ja Joonas Nieminen.
Ainiiin, ja löysin muuten eräästä blogista aivan superhyvän Kinder-juustokakun reseptin, jollaisen tein sitten tuonne juhliin. Ohjeen löydät täältä. NAM.






4 kommenttia:

  1. Kinder juustokakusta en ole kuullutkaan, piirakasta vain! Näyttää kyllä hyvältä, mutta on tosi typerää leipoa juustokakku 26cm vuokaan kun sitä olen syömässä vain minä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä varten täytyykin järjestää kakkukestit, ettei tarvii yksin tuhota;D kannattaa testata, ihan älyttömän hyvää! mä mietin jo mikä ois seuraava hyvä (teko)syy loihtia tollanen...

      Poista
  2. Teksteistäsi huokuu kyllä ihanasti onnellisuus ja hyväntuulisuus. Muutenkin blogisi on ollut kivaa lueskeltavaa, kun on paljon kuvia ja hyvät jutut! ;)
    -L

    VastaaPoista