keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Rakenneultra

Meillä oli tänään se kauan ja hartaasti odotettu rakenneultra. Saavuimme paikalle puolisen tuntia etuajassa ja meidät kutsuttiinkin kätilöopiskelijan juttusille pian saapumisen jälkeen. Juttelimme hetken hänen kanssaan voinnistani, raskauden kulusta, lääkitysasioista ja mieltä askarruttaneista asioista, jonka jälkeen meidät ohjattiin takaisin aulaan odottamaan vuoroamme ultraan. Istuimme ja jännitimme M:n kanssa aulassa halloween-asuja pohtien ja kellon viisareita vilkuillen, ja aika tuntui vain matelevan. Epäilin jo, että meidät on unohdettu kun viisarit vain matelivat pitkin kellotaulua eikä mitään tapahtunut. Vihdoin, lähes tunnin odottelun jälkeen, meidät kutsuttiin ultrahuoneeseen, jesss!

Minut ultrannut nainen vaikutti oikein ammattitaitoiselta ja työhönsä perehtyneeltä, ja hän tutkikin Toukan todella tarkasti aina päästä varpaisiin. Heti kättelyssä hän ilmoitti, että tässä ultrassa sitten kestää. Kun koko rakenne oli syynätty läpi ja kaiken oli todettu olevan kuten pitääkin, tuli pieni jännitysmomentti: "Kiinnostaako teitä vauvan sukupuoli?". No joo, kyllähän se kiinnosti. Arvaatteko jo kumpaa meille veikattiin?;)
No tyttöä, yllätys yllätys! Minä siinä sitten tirautin parit kyyneleet tämän veikkauksen jälkeen ja virnistelin typerästi M:lle kun en oikein tiennyt miten päin olla. Ultraaja tosin painotti, että aivan sataprosenttisen varmaksi sukupuolenhan pystyy sanomaan vasta vauvan synnytyä, ja kyllähän me se jo tiedettiin, ettei noihin veikkauksiin käy täysin luottaminen. 

Mutta SILTI. Tämä veikkaus lähinnä vahvisti minussa viime päivinä kytenyttä fiilistä pienestä prinsessasta. Kaikissa vauvaunissanikin olemme saaneet tytön. Olen alitajuisesti pistänyt kiertoon suurimman osan Miltsun vanhoista vaatteista, jotka ovat olleet liian poikamaisia. Ihan pienesti ja salaa toivoin tyttöä, kuten kuulemma M:kin. Olisihan se nyt aika täydellistä: isoveli ja pikkusisko.

M:n sanoin: "Kyllähän me nyt pikkuprinsessa tarvitaan kun meillä on jo tollanen pikkuprinssikin".<3
Saa nähdä pääseekö Toukka vielä yllättämään meidät kasvattamalla vehkeet...

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kiitos :) <3 mä oon kyl sen verran skeptinen vielä et pidän sitä enemmän veikkauksena ku lupauksena:D

      Poista
  2. WHOOAAaA!! Mä tästä lähen pistää nyt sit ton loton vetämään! O/
    Ihanaa<3333 Mähän sanoin! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D no eihän se nyt mitään _sataprosenttisen_ varmaa vielä oo, et älä nyt hei pety, jos ei siin lotoskaan ihan päävoittoo tuu;) <3

      Poista
  3. Vastaukset
    1. kiitos :) <3 kuten jo tuolla Suville vastasin niin oon vielä vähän skeptinen asian suhteen:D

      Poista
  4. Onnea tyttölupauksesta :)
    Mua nauratti kun mentiin kuopuksesta rakenneultraan ja siihen mennessä oltiin molemmat ihan varmoja et toinen poika tulee. Kuitenkin kun istuttiin sinne odottamaan, sanoin A:lle että näin unta tytöstä. A puolestaan sanoi, että aamulla sillä oli fiilis et ei se poika ole vaan tyttö. Tsädäm, siinä ne on, isoveli ja pikkusisko :D

    http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mulle tuli ihan yllätyksenä kun M ultran jälkeen sano, että hän on salaa toivonu tyttöä ja ollu sellanen fiilis et tyttö se on:D saas nähdä pitääkö fiilikset paikkaansa :)

      Poista