maanantai 10. marraskuuta 2014

Meidän isänpäivästä



Sunnuntaina vietettiin M:n toista isänpäivää herkuttelemalla oikein kunnolla Rantasipi Laajavuoren isänpäivälounaalla. Kattaus oli todella herkullinen ja monipuolinen ja tunnelma ravintolassa oli mukavan rento ja lapsiperheelle juuri sopiva. Olin etukäteen hieman stressannut sitä, kuinka meidän Milo malttaa syödä rauhassa ja olla nätisti, mutta huoli osoittautui onneksi aivan turhaksi. Milo näytti itsestään parhaat puolensa ja uskaltautui jopa maistelemaan vaikka mitä herkkuja, vaikka hän on yleensä hieman epäluuloinen kaikkea uutta kohtaan. Välillä unohdan kuinka vieraskorea tuo meidän poika onkaan... niin hyvässä kuin pahassakin.

Tärkein kriteerini ravintolan valinnassa oli löytää jälkiruokalista, joka saa veden herahtamaan kielelleni, koska raskaushimot, ja siinä tuo Rantasipin menu kyllä onnistui paremmin kuin hyvin. Jälkiruokapuoli oli pala taivasta! Cremé bruleeta, Kanelikermassa paahdettua leipäjuustoa, lakkahilloa, suklaakakkua, vadelmakakkua, vaahtokarkkeja, konvehteja, keksejä, hedelmäpaloja ja mitä vielä!? Keräsin tuon yhden päivän aikana ainakin pari kiloa painoa ja näen edelleenkin märkiä unia noista herkuista. Tänään oli Toukkasen neuvola ja meinasin pyörtyä tuijottaessani vaa'alle välähtäviä numeroita. Niin vain ylitettiin 60 kilon rajapyykki, että hupsista vain. Nyt pitää kyllä taas vähän skarpata noiden herkuttelujen suhteen ja keksiä jokin fiksu liikuntamuoto tankoilun tilalle.


Ahdettuamme itsemme täyteen ah-niin-taivaallisia herkkuja, suuntasimme kotiin päiväunille, ja heräiltyämme olikin M:n jo aika lähteä hieman urheilemaan. Milo veti tietysti raivarit jäätyään kaksin kanssani, koska isi on ihan ykkönen tällä hetkellä, mitä iloa nyt minusta olisi... Onneksi eräs ystäväni kutsuikin meidät yllättäen heidän luokseen kahvittelemaan ja leikkimään melkein heti sen jälkeen kun M oli karannut ovesta ulos. Täydellinen ajoitus.

Milo ja M viettävät tällä viikolla isi-poika-viikkoa, koska heidän yhteinen aikansa jäi viime viikolla hieman vähälle M:n menojen vuoksi ja, koska minä olen ihan puolivahingossa buukannut tälle viikolle omia menoja kalenterin täydeltä. Tasapeli.
Myöhäiset isänpäiväonnet kaikille itsensä isäksi mieltäville;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti