perjantai 14. marraskuuta 2014

Pienen prinsessan jos pukisin...

Tämä postaus on ollut minulla luonnoksissa vaikka kuinka kauan ja olen tätä aina vähitellen valmistellut, mutta nyt vihdoin otin itseäni niskasta kiinni ja viimeistelin tämän.
Perehdyin jo joskus rakenneultran jälkeen netin loputtomaan vauvanvaate tarjontaan ja siinä hommassa sai kummasti kulumaan tunteja.... Ei hyvä juttu. Erityisesti tytöille oli niin kauniita vaatteita, että välillä jouduin nieleskelemään kyyneleitä liikutuksen vallassa. Ai mitkä raskaushormonit?!
Yritän edelleen olla hurahtamatta liiaksi tähän tyttöveikkauskuplaani tai homma lähtee aivan käsistä etenkin vaatehankintojen suhteen, mutta ajattelin fiilistellä noita ihanuuksia näin kollaasien muodossa. Muutaman selkeästi "tyttö-vaatteen" olen jo haalinut kirpparilta. mutta pääosin olen yrittänyt pysytellä melko neutraalina vaatehankintojen suhteen. Aion hankkia Toukalle vain 50-62senttisiä vaatteita ennen hänen syntymäänsä, joten ne voivat aivan hyvin olla suhteellisen neutraaleja. Oikeastaan noin pienistä vaatteista löytyy hieman heikonlaisesti selkeästi tyttö-tai poikavaatteita, joten homman pitäisi olla piece of cake.

1. Takki Next 2. Legginsit Lindex 3. Nallemyssy Kappahl 4. Huivit Next 5.Ballerinat Lindex 6. Neule Kappahl
7. Mekko Kappahl 8. Sukat Kappahl


1. Takki Zara 2. Legginsit BabyGap 3. Tupsupipo BabyGap 4. Neuletakki Next 5. Kaulahuivi Next
6. Pitkähihainen body Lindex 7. Lyhythihainen body H&m 8. Sukat H&m 9. Tossut H&m


1. Neule Next 2. Body Kappahl 3. Sukkahousut H&m 4. Töppöset H&m  5. Neuletakki BabyGap 6. Legginsit Kappahl
7. Pipo H&m 8. Takki Zara
Kaikkein pienimmissä vaatteissa väritys tuntuu olevan pääosin valkoista, harmaata, ruskeaa, beigeä, ehkä vähän mustaa... mutta missä ovat VÄRIT?? Tahtoisin piristää muuten niin neutraalia väripalettia mm. mintunvihreällä, keltaisella, oranssilla ja tummansinisellä, mutta tässä kohtaa homma muuttuukin vaikeammaksi kuin olin kuvitellutkaan. Onneksi minulla on vielä aikaa kaivaa kaikki kivet ja kannot löytääkseni Toukalle hieman väriä elämään. Miksi, oi miksi, kaikki kivat värit löytövät tiensä vauvojen vaatetukseen vasta 62/68 koosta eteenpäin?!

ps. Viimeaikainen laiska postaustahtini on johtunut suurilta osin stressistä, joka on aiheutunut tilavamman kodin etsinnästä, mutta huomenna olemme menossa katsomaan yhtä saunallista kolmiota kivalta alueelta. Jos asunto on hyvä, muutamme vuoden vaihteessa. Voitte siis olla varmoja, että tulevaisuudessa luvassa on paljon höpinää sisustuksesta;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti